MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Wednesday, January 29, 2020

Ben jij de sleutelfiguur van onze organisatie?
 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van het machinepark.

Wie zoeken we?

We zoeken een medewerker met technisch inzicht die een achtergrond of affiniteit heeft met werktuigbouwkunde. Je dagelijkse werkt is gericht op het instellen van onze machines en het zorgen dat ze kunnen produceren. In onze productieprocessen komt de kwaliteit van onze producten op de millimeter nauwkeurig. Je doet daarom geen concessies in het zoeken naar technische oplossingen. Kwaliteit van onze producten en dus ook van onze machines staat altijd voorop. Daar ben jij verantwoordelijk voor! Ben jij enthousiast over dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker van de technische dienst word je ingeschakeld bij de diverse technische vraagstukken. Is er een grote storing of probleem bij een machine, dan gaan jij en je collega’s aan de slag om een goede oplossing te vinden. Een groot deel van je dag ben je echter werkzaam bij de vormmachines. De mallen (matrijzen) van onze producten moeten regelmatig gewisseld worden. Dat betekent dat de machine helemaal opnieuw ingesteld wordt. Dit vraagt om precisie. Jij bent verantwoordelijk voor het correct wisselen en schoonhouden van de matrijzen.

In deze functie krijg je ook ruimte om nieuwe machines te bouwen of bestaande machines aan te passen zodat we nog beter antwoord kunnen geven op de vraag van de klant. Heb je affiniteit met het ontwikkelen van machines, dan krijg je de mogelijkheid om daarmee aan de slag te gaan.

Je wordt dagelijks aangestuurd door je teamleider die samen met je bekijkt welke werkzaamheden je die dag oppakt. Geen dag is in deze functie hetzelfde. Met je collega’s draai je verschoven diensten. Eén collega is ’s ochtends vroeg aanwezig bij de opstart van de machines, de andere collega’s starten vervolgens om 7.00 uur en 8.00 uur.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde;
  • Je hebt affiniteit met zorgvuldige mechanische montage van machines, matrijzen en andere productiegereedschappen;
  • Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent nauwkeurig en werkt gedisciplineerd.

De werkzaamheden die je in deze functie uitvoert zijn zeer specifiek. Daarom krijg je bij de start van je werkzaamheden een mentor toegewezen. Hij leert je het product, de machines en de productieomgeving kennen. Pas als je voor jouw gevoel volledig zelfstandig taken beheerst wordt de taak aan je overgedragen.

Waarom bij Verstappen werken

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Our story
 


Apply directlyInterested in this vacancy?