MEEWERKEND TEAMLEIDER FOLIEPRODUCTIE

Monday, December 16, 2019

In één zin, wat houdt de functie in?

In deze functie combineer je leidinggeven met meewerken. Je coacht de medewerkers van je afdeling en zorgt dat de folieproductie door blijft lopen.

Wie zoeken we?

Als meewerkend teamleider folieproductie sta je aan de basis van het succes van de afdeling. Je motiveert en enthousiasmeert je medewerkers en zorgt dat de neuzen dezelfde kant opstaan. Ook steek je graag de handen uit de mouwen en werk je mee met de folieproductie. Herken je jezelf in deze omschrijving, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Iedere dag van de meewerkend teamleider folieproductie is anders. Je start om 7.00 uur om te zorgen dat de opstart soepel verloopt. Je behoudt daarna het overzicht over de productielijnen en stuurt de medewerkers waar nodig aan. Je zorgt verder dat de planning gehaald wordt en de kwaliteit van de folie geborgd is. We zoeken geen manager maar iemand die tussen de mensen staat. Je rol is daarin flexibel. Moet de machine opnieuw ingesteld worden, dan help je mee en zijn de grondstoffen bijna op, dan spring je op de heftruck om een nieuwe bigbag te halen. Je overlegt dagelijks met de operationeel manager over de productieplanning. Je bent gedreven en kunt je enthousiasme perfect overbrengen op je medewerkers. Je werkdag is omstreeks 17.00 uur afgelopen.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

·          Je hebt een afgeronde technische MBO of HBO opleiding;

·          Je hebt minimaal een aantal jaren werkervaring in een industriële omgeving;

·          Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving;

·          Je bent stressbestendig en oplossingsgericht;

·          Je bent een gesprekspartner voor elk niveau;

·          Je bent kwaliteitsbewust en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

·          Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift;

·          Je bent woonachtig in de gemeente Horst aan de Maas of omgeving.

Waarom bij Verstappen werken?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply directlyInterested in this vacancy?