MEEWERKEND TEAMLEIDER ORDERDESK 

Friday, January 31, 2020

Krijg jij energie van een gestroomlijnde organisatie?
 

In deze functie ben je de coördinator van de afdelingen verkoop, logistiek en productie. Je begeleidt medewerkers en zorgt dat de administratieve en organisatorische werkzaamheden optimaal verlopen.

Wie zoeken we?

Als meewerkend teamleider orderdesk ben je de spin in het web van onze kantoororganisatie. Je bent verantwoordelijk voor alle administratie en organisatorische werkzaamheden voor onze afdelingen verkoop, logistiek en productie. Kenmerken in deze functie zijn flexibiliteit, zelfstandigheid en servicegerichtheid. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je houdt je in deze functie bezig met het ontvangen en verwerken van orders en aanvragen voor lopende producten. We zoeken geen manager maar iemand die tussen de mensen staat. Je werkt intensief samen met de collega’s van inkoop en productie en samen beheren jullie de verschillende voorraden. Je bent overal van op de hoogte en de vraagbaak voor collega’s en management. Bij nieuwe aanvragen van klanten ga jij ook aan de slag. Je stelt offertes op en maakt bevestigingen van opdrachten. Vervolgens coördineer je de (proef)productie, het plannen van het transport en alles wat nog meer bij de opdracht komt kijken. Dit maakt je werkdag dynamisch en uitdagend omdat geen dag hetzelfde is.

Flexibiliteit is in deze fulltime functie gewenst. Er kunnen onverwachte en ongeplande werkzaamheden op je pad komen. Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt minimaal MBO-4 werk- en denkniveau, in een technische, commerciële of logistieke richting;
  • Je hebt ervaring met een ERP of WMS systeem
  • Je hebt een pragmatische mentaliteit;
  • Je bent servicegericht, je wilt anderen graag helpen.
  • Je durft vragen te stellen en hebt oprechte interesse in een productieorganisatie;
  • Je werkt graag met korte lijnen en direct contact;
  • Je bent een gesprekspartner voor elk niveau;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom bij Verstappen werken?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Our story
 


Apply directlyInterested in this vacancy?